Peakokk, Eesti Peakokkade Ühenduse esimees. Rudolf on rahvusvaheliste konkursside võitja ja Le Cordon bleu telli omanik, konkurssi “Eesti parim peakokk” korraldaja.
Kõue mõis peakokk, töökogemus on enam kui 25 aastat. Artur Ochinnikov on erinevate kulinaaria konkursside ja võistluste edukas esineja.
Kõrgharidus (MA). Kokk ja pagar-kondiiter. Restorani MIX Fusion peakokk ning omanik. Töökogemus kokanduses enam kui 20 aastat. Kulinaaria raamatu autor.
Inglise keele filoloog (MA), Eesti Diplomaatide kooli lõpetaja. Töötab Tetkoolis alates 2009.a, õpetamise üldstaaz 10 aastat.
Eesti ja vene keele õpetaja – kõrgharidus, magister (Tartu Riiklik Ülikool 1966.a. vene keele ja kirjanduse eriala; Tallinna Pegagoogiline Instituut, 1989.a. eesti keele ja kirjanduse eriala). Üldstaaž 62 aastat.Õpetamise kogemus – 62 aastat. Töötab Tetkoolis al. 1999.a.
Majanduse magister, ärikorralduse ja personalijuhtimise ekspert. Õppejõud 20-aastase kogemusega, originaalsete metoodikate looja.
Õigusteaduste doktor, rohkem kui viiekümne Tsiviilõiguse teadustööde ning koolitusmetoodikate autor. Aktiivselt tegeleb õiguspraktikaga.